Rondo za 8. mart

Mostar: Platio štand za cvijeće, došli oni što rade 'na crno' a inspekcije 'ni za lijeka'

U svrhu privremenog korištenja javne površine je uplaćeno 5,00 KM u korist Grada Mostara.
Vijesti / Flash | 08. 03. 2023. u 16:47 M.L. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redakciji portala Bljesak.info  javio se čovjek koji je, kako kaže uredno platio štand za cvijeće na lokalitetu Rondo u Mostaru, no onda su se na istoj lokaciji pojavili i oni koji ''rade na crno'' te je isti pokušao obavijestiti inspekciju, ali ih nije uspio dobiti.

Vidno nezadovoljan zbog situacije u kojoj se našao obratio nam se, i pojasnio o čemu se točno radi, te kako je on ispoštovao svu proceduru za dobijanje štanda/stola na ovaj datum.

U dokumentaciji koju nam je pokazao stoji i da je Grad Mostar, Odjel za urbanizam i gradnju izdao Rješenje 14.02.2023. kojim se odobrava privremeno korištenje javne površine, radi postavljanja stola u cilju prigodne prodaje cvijeća na malo za dan 08.03.2023. na Rondou.

Također, u tu svrhu je uplaćeno i 5,00 KM u korist Grada Mostara.

Redakcija portala Bljesak.info pokušala je dobiti nekoga iz Odjela za inspekcijske poslova Grada Mostara, no do zaključenja teksta nitko se nije javljao. 

Obzirom da je praznik, skraćeno radno vrijeme nije nešto što iznenađuje, ali to ništa nije značilo, niti znači za čovjeka koji je na pošten i zakonski dozvoljen način pokušao zaraditi koji dinar.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close