Sunita

Mostar: Osumnjičena za ubojstvo na novom pregledu kod liječnika

Hindić-Bošnjaković osumnjičena je da je iz pištolja ubila hercegovačkog poduzetnika Ninu Ivankovića nakon burne svađe u ranim jutarnjim satima u Vili Ivanković.
Vijesti / Flash | 30. 10. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića, vlasnika 'Ville Ivanković', jutros je pod jakom policijskom pratnjom, iz pritvorske jedinice KPZ-a Mostar, dovedena na kontrolni pregled u Kantonalnu bolnicu 'Dr.Safet Mujić'.

Podsjećamo, Hindić-Bošnjaković osumnjičena je da je iz pištolja ubila hercegovačkog poduzetnika Ninu Ivankovića nakon burne svađe u ranim jutarnjim satima u Vili Ivanković.

Foto: Bljesak.info / Osumnjičena za ubojstvo na novom pregledu kod liječnika

Kako su kazali iz Tužiteljstva HNŽ još se čeka nalaz naloženih vještačenja u ovom slučaju. Za to vrijeme Hindić-Bošnjaković iza rešetaka liječi se od težih ozljeda nogu, koje je navodno zadobila prilikom bijega nakon ubojstva.



Hindić-Bošnjaković je iz Travnika, gdje se, podsjetimo, predala tamošnjoj policiji, u Mostar dovezena s nogama u gipsu. Ona je, navodno, nakon ubojstva, skočivši sa zida kraj motela u mjestu Buna kod Mostara zadobila lomove kostiju oba stopala. Što je prethodilo ubojstvu, tko je sve prisustvovao, tko joj je pomogao u bijegu, te kako je pored policijske potjere uspjela prevaliti toliki put, predmetom je istrage.

Iako se na ročištu njena obrana, s odvjetnicom Nadom Dalipagić na čelu, usprotivila prijedlogu za određivanje pritvora, jer osumnjičena nema gdje pobjeći, posebno zbog činjenice da su joj slomljene obje noge, sudac je uvažio prijedlog Tužiteljstva HNŽ u kojem je navedeno da postoji mogućnost bijega osumnjičene, s obzirom na to da je često mijenjala adrese stanovanja , te da je usprkos ozljedi u vrlo kratkom razdoblju uspjela pobjeći na travničko područje.

Kopirati
Drag cursor here to close