Knjiga žalosti

Mostar: Oproštaj od ministra Mandića u subotu

Knjiga žalosti bit će otvorena i u Mostaru u subotu 9. listopada 2021. godine od 9 sati
Vijesti / Flash | 08. 10. 2021. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić jutros se prvi upisao u Knjigu žalosti koja je otvorena jutros od 8 sati u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu (ul. Hamdije Čemerlića 2), povodom smrti federalnog ministra zdravstva Vjekoslava Mandića.

''Vijest o smrti ministra Vjakoslava Mandića duboko me je potresla. Njegovom smrću u Vladi Federacije BiH izgubili smo dragog kolegu i dobrog prijatelja. Ostavio je neizbrisiv trag u svom profesionalnom okruženju i njegov odlazak bit će teško nadoknaditi. Nama ostaju lijepa sjećanja na našeg Vjekoslava '', stoji u poruci premijera Novalića koju je upisao u Knjigu žalosti.

Knjiga je otvorena za sve građane i zaposlenike federalnih organa i u narednim danima.

Knjiga žalosti bit će otvorena i u Mostaru u subotu 9. listopada 2021. godine od 9 sati, ispred amfiteatra Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, gdje će u 11 sati biti održana i komemoracija.

Ispraćaj ministra Mandića bit će sutra u 13 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“ u Mostaru, nakon čega će biti obavljena sahrana na Rimokatoličkom groblju „Lakševine“ - Buna u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close