Potvrđeno za Bljesak

Mostar: Napadnuti mladić ostaje u bolnici

Potvrđeno je to za Bljesak.info iz Službe za odnose s javnošću SKB Mostar.
Vijesti / Flash | 14. 10. 2019. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Muška osoba M.B. (rođen 2003. godine)je hospitaliziran na Klinici za neurokirurgiju SKB Mostar. Zadobio je lakše tjelesne ozljede te će do daljeg ostati na promatranju'', potvrđeno je to za Bljesak.info iz Službe za odnose s javnošću SKB Mostar.

Naime, srednjoškolac je zadobio tjelesne ozljede u napadu koji se u nedjelju večer dogodio u Mostaru, a nakon kojeg je kolima hitne pomoći prevezen u mostarsku bolnicu.

Podsjećamo, dvije osobe uhićene su zbog napada koji se u nedjelju navečer dogodio u Mostaru, dok je identitet treće osobe poznat ali mostarska policija još uvijek za njim traga.

Naime, kod mostarske Gimnazije u nedjelju navečer grupa huligana pretukla je srednjoškolca. ''U Ulici Bulevar narodne revolucije iza Gimnazije, jedna mlađa muška osoba pretučena je od strane tri mlađe muške osobe. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su utvrdili da je pretučen maloljetnik M.B.(2003) iz Mostara koji se, u trenutku premlaćivanja, nalazio u društvu sa dvije prijateljice'', stoji u priopćenju MUP-a HNŽ.

Napadnuti mladić je, kako ističu u MUP-u HNŽ prepoznao jednog od napadača i to maloljetnik R.Š.(2002) koji je po odobrenju tužitelja lišen slobode. Operativnim radom na terenu djelatnici policije su saznali i utvrdili da su u napadu sudjelovali i Albert A.(2000) koji je pronađen i lišen slobode kao i maloljetnik M.P.(2005) koji nije pronađen na adresi stanovanja. Od osobe Albert A. izuzeta je jedna bejzbol palica.

Kopirati
Drag cursor here to close