HNŽ

Mostar i Balta napravili prvi korak u uspostavljanju suradnje

Odbojkašice Balte borave u Studentskom centru Mostar koji im je zbog ratnih događanja u Ukrajini ponudio svoje usluge.
Vijesti / Flash | 02. 06. 2022. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić sastao se u Gradskoj vijećnici s predstavnicom ukrajinskog grada Balte Varvarom Koltsovom i pomoćnicom ravnatelja za Sektor društvenih djelatnosti Studentskog centra Mostar Anitom Glibić.

Odbojkašice Balte borave u Studentskom centru Mostar koji im je zbog ratnih događanja u Ukrajini ponudio svoje usluge. Varvara Koltsova, koja je članica i glasnogovornica Odbojkaškog kluba Balta te djelatnica u Gradskoj upravi Balte, pokrenula je inicijativu za suradnju između dvaju gradova.

Ona je gradonačelniku Kordiću i Studentskom centru Mostar zahvalila na svemu što su učinili za njih tijekom njihovog boravka u Mostaru.

Gradonačelnik Kordić iskazao je nadu u skori završetak rata u Ukrajini i istaknuo kako se raduje suradnji s gradom Baltom na kulturnom, sportskom i drugom planu, te gošći iz Ukrajine poklonio monografiju "Mostar u slici i riječi".

Varvara Koltsova predala je gradonačelniku pismo namjere gradonačelnika Balte Sergeja Mazura koje je značajan korak u uspostavljanju međusobne suradnje, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close