12 intervencija

Mostar: Gorjela kuća i skladište klima uređaja, ozlijeđena jedna osoba

Vijesti / Flash | 21. 08. 2016. u 08:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski vatrogasci imali su u subotu pune ruke posla. Naime, na području grada na Neretvi zabilježeno je čak 12 požara.

Najviše posla vatrogasci su imali u naselju Šehovina, gdje su gorjeli kuća i poslovni prostor, odnosno skladište klima uređaja. Kako je priopćeno iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ, u ovom požaru je pričinjena veća materijalna šteta.

Kako je ekipa portala Bljesak.info vidjela na mjestu događaja, vatra je zahvatila skladišni prostor, a potom se proširila na stambeni dio objekta. Unutar objekta nastala je velika materijalna šteta, a ovom prilikom ozlijeđena je jedna osoba. Ovom prilikom oštećeno je i vozilo firme.

Vatrogasci su intervenirali sa tri vozila, a prije njihovog dolaska vlasnici objekta i susjedi su također intervenirali priručnim vatrogasnim aparatima. Požar je zabilježen oko 3:15 sati.

Tijekom nedjeljnog jutra policija je uradila očevid, dok je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ priopćeno kako bi se detalji oko toga kako je došlo do požara trebali znati u ponedjeljak.

Pored ovoga, mostarski vatrogasci intervenirali su na 11 lokacija gaseći, otpad, travu i nisko raslinje.

Istoga dana u Čapljini je zabilježeno osam intervencija vatrogasaca, a sudeći prema informacijama iz Mostara i Čapljine, sezona požara je i dalje u punom jeku.

Kopirati
Drag cursor here to close