Nismo naivni ni slijepi

Most: Pokušaju li nas 'usisati' - dižemo ruke od svega

Vijesti / Flash | 25. 12. 2015. u 15:26 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Most nezavisnih lista smatra da će Božić 2015. dobro zapamtiti svih 15 njegovih zastupnika. Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju", navodi se između ostalog u Mostovom Facebook statusu i pritom spominju dvije koalicije - Hrvatska raste i Domoljubna koalicija.

Koalicija Hrvatska raste nam nikada neće zaboraviti jer smo im uništili priliku da produže četverogodišnji nerad. Jedan dio javnosti nas gađa kamenjem jer se osjeća prevarenim, a naš trenutni partner u sporazumu o reformskoj vladi Domoljubna koalicija, zasigurno nas smatra Mostom za dolazak na vlast.

Nismo naivni ni slijepi. Samo trebamo vremena. Sada nam je Domoljubna koalicija partner. Za sada. Pokušaju li nas "usisati" - dižemo ruke od svega, stoji u Mostovom statusu.

Boi 2015. e zasigurno ostati zapamen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petaestorice zastupnika MOST...

Posted by MOST nezavisnih lista on Thursday, 24 December 2015

 

Poruka mandatara nove hrvatske vlade građanima

Mandatar nove hrvatske vlade Tihomir Orešković je zaželio svim Hrvatima u domovini i dijaspori sretan Božić, puno sreće i ljubavi.

Čestitka novog mandatara građanima.

Posted by HRT Vijesti on Friday, 25 December 2015


"Nadam se da će 2016. godina biti sjajna za Hrvatsku i za sve nas", kazao je Orešković, dodavši da očekuje mnogo uspjeha u novoj godini.

Milanović: Birači su prevareni, narušena su demokratska pravila

Hvala vam svima koji ste u proteklom vremenu bili uz nas i podržavali nas i još nas i dalje podržavate. U ove četiri godine uspjeli smo zemlju izvući iz krize što danas pokazuju sve brojke i to su činjenice. Bili smo suočeni s mnogim izazovima, ali nismo posustajali ni dana, napisao je šef SDP-a Zoran Milanović na Facebooku. 

Hvala vam svima koji ste u proteklom vremenu bili uz nas i podravali nas i jo nas i dalje podravate. U ove etiri...

Posted by Zoran Milanović on Thursday, 24 December 2015


Podsjetimo, Tihomir Orešković, nestranački poslovni čovjek s iznimnim međunarodnim iskustvom novi je mandatar za sastavljanje Vlade RH od kojeg se mnogo očekuje.

Mandat je dobio nakon što je predsjednici Republike predao potpise 78 izabranih saborskih zastupnika čije povjerenje uživa. Za ponedjeljak je sazvana nova konstituirajuća sjednica Sabora.

Očekuje se da će Orešković svoj kabinet predložiti Saboru na izglasavanje povjerenja već za dva do tri tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close