Traže se

Mladići iz Zenice nestali nakon noćnog provoda u Vitezu

Vijesti / Flash | 05. 02. 2017. u 20:11 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obitelj Delić, Begović i Kozlić iz Zenice mole sve građane da im pomognu u pronalasku njihovih sinova, kojima se gubi svaki trag od subote.

Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić (21) iz Zenice izašli su sinoć u diskoteku "Label" u Vitezu, a posljednji put na Facebooku su se oglasili u 21.20 sati.

U razgovoru sa Amarovim ocem Alijom novinari Faktora su saznali da se sinom čuo u ponoć, te da im se poslije toga gubi svaki trag.

"Sva tri mobitela su od ponoći ugašena. Nemamo nikakvih informacija do sada", kazao je Kozlić, apelirajući na sve koji su vidjeli trojicu mladića da se jave.

Kozlić je dodao da je Amar upravljao vozilom Audi registarskih oznaka E42-K948.

Povodom nestanka trojice mladih Zeničana, naređeno je formiranje Operativnog stožera pri MUP-u, kao i neprekidno vršenje provjera, kako u ZDK, tako i sa ostalim MUP-ovima u FBiH i cijeloj BiH, potvrdio je za Zenicablog policijski komesar MUP-a ZDK Semir Šut, koji je i naložio ove mjere.

"Molimo građane da nam pomognu, da prijave svaku informaciju kojom raspolažu, a svaka informacija biće detaljno provjerena. Biće nam korisne informacije o kretanju mladića, ali i da li je netko vidio vozilo. Molimo da svaku informaciju proslijede najbližoj policijskoj stanici na 122", kazao je za Šut.

Obitelji i prijatelji mladića putem društvenih mreža apeluju na sve koji imaju neku korisnu informaciju da se jave na broj telefona 062-104-347 ili najbližoj policijskoj stanici.

Kopirati
Drag cursor here to close