Marko Tubek

Mladić koji je nestao u Mostaru pronađen nakon dva dana

Mladić je pronađen živ i zdrav nakon dva dana.
Vijesti / Flash | 17. 04. 2024. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj upravi Mostar 8. travnja prijavljen je nestanak 29-godišnjeg Marka Tubeka. Mladić je živ i zdrav pronađen nakon dva dana, saznaje Bljesak.info.

Mediji diljem države su prenijeli vijest o nestanku mladića iz Mostara u jeku potrage za vojnikom Dragom Tanaskovićem čiji je nestanak prijavljen 28. ožujka, a koji nažalost nije pronađen živ.

Srećom potraga za mladićem iz Mostara bila je uspješna.
 
Podsjetimo, njegov nestanak prijavio je radni kolega M. J. iz Mostara, koji je u prijavi naveo da se Tubeku svaki trag gubi od petka, 5. travnja.

''Teretno motorno vozilo kojim je upravljao Marko T. prijavitelj je zatekao na lokaciji parkinga benzinske crpke Selex u Potocima. Poduzete sve potrebne mjere, stajalo je u ranije u priopćenju MUP-a HNŽ.

U Mostaru se još uvijek traga za Marijom Boras (1975.), čiji je nestanak prijavljen mostarskoj policji 1. veljače, od kada joj se gubi svaki trag.
 
E.M. je 3. ožujka u PS Mostar Centar prijavio da mu je nestala majka S.M. (1976.) na adresi Adema Buća u Mostaru, a posljednji put je viđena 29. veljače 2024. godine. Kako saznajemo nema službene zabilješke o pronalasku žene.
 
Inače, u Federaciji BiH u prošloj je godini prijavljen nestanak 277 osoba, a za njih 57 još uvijek se aktivno traga, potvrđeno je Feni iz Federalne uprave policije (FUP).

"U elektronskoj evidenciji nestalih osoba koja se vodi od 2010. godine trenutačno postoje 604 aktivne potrage za nestalim osobama", naglasili su iz FUP-a.
 
Kopirati
Drag cursor here to close