Prigodan program

Mladi u Blagaju obilježili Dan neovisnosti BiH

Centralni dio događaja održan je u starom gradu Blagaju, gdje su se mladi okupili kako bi kroz različite kulturne i obrazovne aktivnosti proslavili dan
Vijesti / Flash | 29. 02. 2024. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obrazovne, kulturne i znanstvene institucije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji raznim aktivnostima u četvrtak su započele obilježavanje Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Program je počeo polaganjem cvijeća kod spomen obilježju u Blagaju, čime je odana počast svim žrtvama, herojima koji su doprinijeli slobodi i neovisnosti Bosne i Hercegovine, priopćili su organizatori.

Foto: Organizator / Mladi u Blagaju obilježili Dan neovisnosti BiH

Centralni dio događaja održan je u starom gradu Blagaju, gdje su se mladi okupili kako bi kroz različite kulturne i obrazovne aktivnosti proslavili dan koji je, smatraju, od velike važnosti za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

''Danas smo zajedno s brojnim učenicima, roditeljima i sugrađanima, a posebno mladim ljudima imali priliku pokazati našu posvećenost i poštovanje prema povijesti naše zemlje. Polaganjem cvijeća na spomen obilježju u Blagaju, svaka izgovorena riječ sjećanja i svaki korak koji smo zajedno napravili kroz ulice Blagaja imali su poseban značaj'', kazao je tom prigodom direktor Osnovne škole “Blagaj” Muhamed Kajan.

Foto: Organizator / Mladi u Blagaju obilježili Dan neovisnosti BiH

Dodao je kako su mladi danas u Blagaju pokazali duboku povezanost s lokalnom zajednicom i svoju želju da budu generacija koja je svjesna svoje prošlosti i spremna za izazove budućnosti.

''Neka Dan neovisnosti bude podsjetnik na našu snagu, jedinstvo i odlučnost da gradimo bolju budućnost za sve nas'', poručio je Kajan.

Foto: Organizator / Mladi u Blagaju obilježili Dan neovisnosti BiH
Kopirati
Drag cursor here to close