Potvrdio za Bljesak

Mirza Ustamujić novi član Demokratske fronte

Vijesti / Flash | 12. 12. 2014. u 10:25 Berislav JURIČ

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Od danas sam član Demokratske fronte'', potvrdio je za Bljesak.info Mirza Ustamujić, bivši zastupnik Saveza za bolju budućnost u Federalnom parlamentu koji je nedavno i istupio iz ove stranke.

Ne želeći iznositi više detalja, Ustamuljić je za Bljesak.info potvrdio šušlkanja u medijima o novom političkom angažmanu te rekao kako će sve biti priopćeno iz DF-a.

Ustamujić, o kojem se jedno vrijeme iz krugova SBB-a govorilo kao o ministru sigurnosti BiH, je po ocjeni Centra civilnih inicijativa (CCI) bio jedan od najboljih zastupnika u minulom mandatu s najviše predloženih zakona i jedan je od najaktivnijih zastupnika u zasjedanjima.

Na prelazak Ustamujića u DF reagirala je i njegova bivša stranka priopćivši kako Ustamujić nije mogao biti nosilac federalne liste u svojoj izbornoj jedinici.

''Iako je bio aktivan poslanik u Predstavničkom domu FBiH, Predsjedništvo SBB-a procijenilo je da Ustamujiću ne može biti ispunjen zahtjev da bude nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH 2014. iz nekoliko objektivnih razloga'', priopćio je SBB.

Navedno je kako stranka uopće ne smatra spornim da netko tko istinski ne prihvaća ovakve pravične i poštene kriterije priliku za ostvarivanje svojih ambicija ulaska u vlast potraži prečicom u strankama sa slabijim izbornim rezultatom od SBB-a.

Kopirati
Drag cursor here to close