Relativno mirno

Miran doček 2015. u HNŽ; Vatrogasci intervenirali 15 puta

Vijesti / Flash | 01. 01. 2015. u 13:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novogodišnja noć u Hercegovačko - neretvanskoj županiji protekla je mirno. Za Bljesak.info je iz MUP-a HNŽ potvrđeno da je na području cijele županije zabilježeno pet prometnih nesreća bez ozlijeđenih osoba.

U protekla 24 sata MUP HNŽ zabilježio je 10 kaznenih djela. "Protekla noć, kada je u pitanju doček Nove godine, nisu zabilježene ozbiljnije intervencije na području županije", priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Damir Čutura, glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH priopćio je za Bljesak.info da je na području te županije u protekla 24 sata zabilježena tek jedna prometna nesreća sa malom materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba.

Djelatnici mostarske Hitne pomoći imali su deset kućnih posjeta, odnosno nije bilo ozbiljnijih intervencija, navedeno je za Bljesak.info.

Mostarska Profesionalna vatrogasna postrojba Novu godinu dočekala je 'vatreno'. Kako je dežurni u Operativnom centru izjavio za Bljesak.info u proteklih 24 sata (jutros do 7 sati) vatrogasci su intervenirali 12 puta. U četvrtak od 7 do 13 sati imali su još tri intervencije.

Radilo se o gašenju požara na otpadima, dimnjacima, te u jednom slučaju gašenju vatre koja je zahvatila krov stambenog objekta. U svim intervencijama nije bilo ozlijeđenih osoba, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close