Posjet

Ministar Kurteš i direktor policije Lukač posjetili MUP ŽZH

Vijesti / Flash | 10. 12. 2012. u 11:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar unutarnjih poslova gosp. Predrag Kurteš, i direktor Federalne uprave policije gosp. Dragan Lukač, danas su posjetili Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadohercegovačke gdje su održali radni sastanak sa svojim domaćinima.

Uz gospodu Kurteša i Lukača na radnom sastanku su sudjelovali ministar unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke gosp. Zdravko Boras, policijski komesar gosp. Zoran Galić i načelnik sektora administracije u MUP-u Županije Zapadnohercegovačke gosp. Željko Jukić. Na sastanku se razgovaralo o sigurnosnoj situaciji u Županiji Zapadnohercegovačkoj kao i u cijeloj Federaciji BiH, te o suradnji Federalnog MUP-a i MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Svi sudionici sastanka složili su se da se sigurnosna situacija u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i u cijeloj FBiH, može ocijeniti zadovoljavajućom. Sudionici sastanka također su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom FMUP-a i MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, a razgovaralo se o tome kako tu suradnju podići na još višu razinu, u cilju stvaranja povoljnog sigurnosnog ambijenta za sve građane i u cilju povećanja sigurnosti imovine građana, priopćeno je iz kabineta ministra MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close