Vlast radi protiv naroda

Miljević: Park simbol svega negativnog što radi vlasti u Banja Luci

Vijesti / Flash | 15. 06. 2012. u 10:16 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ima li se u vidu činjenica koliko se već dana građani okupljaju, da je onaj prvi povod da se sačuva park, bio samo povod. Ovo sada već predstavlja određeni vid bunta građana zbog svega što se događa, kako u Banja Luci, tako i onoga u Republici Srpskoj, rekao je u intervjuu za "Oslobođenje" ekonomski analitičar Damir Miljević povodom prosvjeda u Banja Luci, koji sedamnaesti dan traju zbog uništavanja zelene površine u centru grada.

Mišljenja je da je ovaj park simbol svega negativnog što vlasti u Banja Luci rade i građani sve više i više osjećaju da je to u pitanju a ne samo zaštita zelene površine.

Iako je više tisuća građana uputilo pisani zahtjev gradonačelniku Banja Luke Dragoljubu Davidoviću da dostavi dokumentaciju oko dodjele zemljišta Mili Radišiću, on to nije učinio, a također je i vladajuća koalicija odbila formiranje anketnog odbora Narodne skupštine.

- Prije svega odbijanjem da ispuni barem neki od zahtjeva građana povodom ovog slučaja, vlast je prvo pokazala da je nenarodna, odnosno protiv naroda i da je nedemokratska, rekao je Miljević.

Naglašava da vlast očito misli da se sva demokracija ovdje završava s pravom građana da izađu na izbore, a da potom naredne četiri godine oni mogu da rade šta hoće.

- Mislim da će im se ovo kad-tad obiti o glavu, zaključio je Miljević.

Kopirati
Drag cursor here to close