Dobročinstvo

Merhamet Jablanica pomaže najugroženijama u jeku pandemije

Naime, Merhametova javna kuhinja u Jablanici obogatila je dnevni meni i priprema preko 100 obroka dnevno koji se dostavljaju na kućne adrese osobama starijim od 65 godina.
Vijesti / Flash | 29. 03. 2020. u 21:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni odbor MDD Merhamet Mostar svakodnevno posjećuje i pomaže socijalno ugrožene obitelji na području cjele Hercegovine.

Djelujući u skladu sa naredbama i preporukama Federalnog stožera civilne zaštite i drugih nadležnih organa i institucija u vremenu pandemije koronavirusa Merhamet nastoji u skladu sa svojim mogućnostima i dodatnim angažmanom pružiti pomoć svima kojima je pomoć potrebna.

Foto: PR / Merhamet Jablanica pomaže najugroženijama u jeku pandemije

''Naše napore prepoznaju mnogi građani ali i pojedinici iz javnog, društvenog, političkog i sportskog života koji žele da daju svoj doprinos i pridružuju se Merhametovom volonterskom timu'', navode u priopćenju djelatnici Merhameta.

Svi Osnovni odbori Merhameta koji djeluju u sklopu Regionalnog odbora Mostar su maksimalno aktivni na svojim područjima.

Posebno se ističe Osnovni odbor Merhameta u Jablanici koji je po naredbi Općinskog stožera civilne zaštite uspostavio koordinaciju nevladinih organizacija u periodu pandemije.

Foto: PR / Pripremanje obroka

Naime, Merhametova javna kuhinja u Jablanici obogatila je dnevni meni i priprema preko 100 obroka dnevno koji se dostavljaju na kućne adrese osobama starijim od 65 godina. Također vrši se dostava lijekova i drugih namirnica starijim osobama, ali i onima koji su u samoizolaciji, te plaćanje računa starijim osobama sa područja Jablanice .

Kopirati
Drag cursor here to close