Nema druge

Mektić odgovorio SBB-ovim zastupnicima: Uhićenja će bit, krenulo je

Vijesti / Flash | 03. 02. 2016. u 16:22 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnici SBB-a Damir Arnaut i Mirsad Đonlagić su na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BiH uputili otvoreno pitanje ministru sigurnosti BiH Draganu Mektiću i zatražili da im objasni uplitanje u operativni rad policije i najave "spektakularnih uhićenja", što je Mektić odlučno negirao, prenosi N1.

Mirsad Đonlagić, predsjednik Kluba zastupnika Saveza za bolju budućnost, uputio je pitanje Draganu Mektiću, ministru sigurnosti BiH, u vezi s njegovim najavama "spektakularnih uhićenja".

"U ovogodišnjem prioritetu bit će istraživanje, rasvjetljavanje afera i uhićenja odgovornih osoba i procesuiranje zajedno sa Tužiteljstvom BiH. Ali dajte da budemo korektni. Ja razumijem politički trenutak, razumijem i shvaćam situaciju i ne želim ni na koji način da naškodim. Ali dajte, nemojte da nekome pripisujete nešto što nema. To da će biti uhićenja, bit će i mora biti. Nema druge. Krenulo je. Rasvijetlit će se afere, bit će procesuirane i bit će uhićenja", bio je Mektićev odgovor.

Đonlagić je kazao da je tražio eksplicitan odgovor ministra, ali da ga nije dobio. On je dodao da ga je "sramota" zbog ponašanja ministra.

Kopirati
Drag cursor here to close