Osebujni Zdravko

Mamić najavio pressicu: Popratite oluju u Mostaru koju sam pripremio svima

''Dođite da popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine - press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!", najavio je Mamić.
Vijesti / Flash | 17. 06. 2022. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić najavio je novu izvanrednu konferenciju za novinare.

Nova u nizu njegovih presica ovog će se puta održati u Mostaru.

"Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11:00 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine - press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!", najavio je Mamić na svom Facebooku.

Podsjetimo, Mamić je zbog izvlačenja 7 milijuna eura iz kluba pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora.

Krajem svibnja je podnio i tužbu Europskom sudu za ljudska prava zbog povrede prava na pravično suđenje, kršenja presumpcije nedužnosti te nezakonitog oduzimanja imovine od njegove supruge.

Braću Mamić čeka još i suđenje za aferu Dinamo 2 u kojem je optužnica podignuta, a obojica su i pod istragom zbog podmićivanja sudaca Županijskog suda u Osijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close