Albinović

"Mali od skandala" dobio posao u Njemačkoj

Vijesti / Flash | 29. 06. 2016. u 06:28 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinskog vijeća općine Stari grad, ali ne zbog njegove burne prošlosti, nego jer je prije mjesec našao posao u Njemačkoj te podnio ostavku na funkcije u SBB-u. Kazao je to jučer Adis Džabija, predsjednik Općinskog odbora SBB-a općine Stari grad Sarajevo, ocijenivši da je medijska prašna koja se podigla zbog Albinovićevog imenovanja zapravo predizborna kampanja.

Albinović je, između ostalog, kako prenose mediji objavljivao fotografije na kojima konzumira drogu i opija se, a poznat je i po pjesmi "Pali me pali, pa me onda povali".

U svibnju ga je stranka iz koje dolazi imenovala za člana općinske Komisije za obrazovanje, kulturu i kulturno-povijesno nasljeđe, a njegovo imenovanje potvrdilo je Općinsko vijeće općine Stari Grad, koje se, kako su jučer rekli vijećnici, neće o ovome oglašavati niti reagirati.

Džabija je istaknuo da su u momentu predlaganja Albinovića gledali kakav je on danas, dodavši da se okrenuo vjeri i završio fakultet. "Iz kog razloga postoje komune? Što da radimo sa ljudima kada iz njih izađu? Njegova prošlost je prošlost. On se pokušava vratiti u društvo. Ne podržavam što je radio, ali ga ne treba gurnuti", rekao je Džabija.

Vedran Dodik, predsjedavajući Općinskog vijeća, na jučerašnjoj sjednici Vijeća spomenuo je medijske napise o ovome dodavši da on mora potpisati sve što općinsko vijeće usvoji, makar bio protiv toga.

"Poslovnik je jasan. Politička stranka imenuje ljude na mjesta koja joj pripadaju. Mi samo formalno potvrđujemo", pojasnio je Dodik. Irfan Čengić, vijećnik SDP-a, ponovio je da svaka stranka imenuje svoje članove radnih tijela i da se drugi tu ne mogu miješati.

"Albinović je zadovoljio sve. Ima dva fakulteta. Moje privatno mišljenje je da je stranka pogriješila. SDP ga ne bi predložio", dodao je Čengić. Do Albinovića, poznatog i po nadimku Mali, od skandala nismo uspjeli doći, prenose Nezavisne novine.

Kopirati
Drag cursor here to close