Otkriven na ulasku u bih

Makedonac pokušao prokrijumčariti 440 kutija cigareta

Vijesti / Flash | 20. 05. 2016. u 14:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Strmica u četvrtak su spriječili nezakonit promet 440 kutija cigareta Rodeo trošarinskih markica Makedonije. Cigarete su otkrivene prilikom granične kontrole teretnoga motornoga vozila, nacionalnih oznaka Makedonije, na Međunarodnom graničnom prijelazu Strmica pri ulasku u BiH.

Vozilom je upravljao I. S. (1985.), državljanin Makedonije, a predmet je ustupljen službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH, priopćeno je iz GP BiH.

Na MGP Kamensko u četvrtak je slobode je lišen I. B. (1987.), državljanin BiH i Republike Hrvatske. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuju Općinski sud Livno zbog kaznenog djela 'krađa' i Općinski sud Široki Brijeg zbog kaznenog djela 'teška krađa'. Kontroliran je prilikom ulaska u BiH. Predan je službenicima Sudske policije Livno.

Prilikom ulaska u BiH na MGP Gradiška 19. svibnja slobode je lišen S. M. (1966.), državljanin Švedske, jer je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela 'prevara'. Predan je službenicima Policijske stanice Gradiška.

Istoga dana na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, na letu iz Beograda, slobode je lišen državljanin BiH N. T. (1970.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Banja Luka zbog kaznenog djela 'teška krađa'. Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo su ga predali službenicima Sudske policije Okružnog centra Istočno Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close