ACCOUNT

Ljubuški predstavio plan borbe protiv korupcije

Vijesti / Flash | 06. 03. 2017. u 11:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Gradskoj vijećnici Općine Ljubuški održano je predstavljanje Akcijskog plana u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški.

Prije izrade samog Akcijskog plana u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški, prethodilo je potpisivanje Memorandum o suradnji, koji predstavlja osnovu za rad na projektu izgradnje kapaciteta nevladinih organizacija i odabranih općina/gradova na izradi strategija/akcionih planova za borbu protiv korupcije na lokalnom nivou.

Prisutnima su se obratili predstavnici Općine Ljubuški, Luka Krstanović, predsjednik OV Tomislavgrad i Asmir Orman, predstavnik Centra za građansku suradnju. Ovaj projekt, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj u BiH (USAID), realizira Antikorupcijska mreža u BiH – ACCOUNT.

Kako je priopćeno, Akcijski plan u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški predstavlja dokument koji za cilj ima unaprijediti rad samih općinskih struktura i lokalne zajednice, te olakšati pristup sredstvima koja Općina Ljubuški može dobiti putem apliciranja za projekte.

Kopirati
Drag cursor here to close