Zagreb

Bešlićevo stanje loše

Bivši gradonačelnik, koji danas proslavlja 63-i rođendan, je zbog kroničnih problema s kardiovaskularnim sustavom više puta operativno tretiran.
Vijesti / Flash | 27. 07. 2021. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravstveno stanje Ljube Bešlića, bivšeg mostarskog gradonačelnika je loše, te se trenutno nalazi na zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević.

Bešlić je, kako doznaje Bljesak.info, zbog zdravstvenih komplikacija trenutno na odjelu zagrebačke bolnice te se njegovo zdravstveno stanje postupno, nakon posljednje operacije, pogoršavalo.

Naime, bivšem gradonačelniku Mostara sredinom veljače u Zagrebu je urađena transplantacija srca, nakon koje je njegovo zdravstveno stanje bilo stabilno. 

Bešlić je tada vozilom Hitne pomoći prevezen u Zagreb na operaciju.

Inače bivši gradonačelnik, koji danas proslavlja 63-i rođendan, je zbog kroničnih problema s kardiovaskularnim sustavom više puta operativno tretiran.

Ljubo Bešlić je rođen 27. srpnja 1958. godine, a na čelu Mostara je bio od 2004. godine te je gradom upravljao bez Gradskog vijeća od 2012. do 2021. godine čime je ušao u povijest kao najdugovječniji gradonačelnik najvećeg hercegovačkog grada.

Kopirati
Drag cursor here to close