Vlast

Livnjaci i Duvnjaci dijele županiju

Vijesti / Flash | 20. 01. 2015. u 17:47 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Općinskog odbora HDZ-a BiH Livno održanoj 19. siječnja, između ostalog, raspravljalo se o prijedlogu za mandatara Vlade Hercegbosanske županije(HBŽ).

Prema njihovom priopćenju, Općinski odbor HDZ-a BiH Livno je podržao jednoglasan prijedlog Predsjedništva OO HDZ-a BiH Livno da to bude Draško Dalić, koji će biti upućen na sljedeću sjednicu Županijskog odbora HDZ-a BiH HBŽ, javlja Fena.

Dalić je za livanjski Radio Studio N potvrdio da je jedan od kandidata, ali da HDZ nije odlučivao o konkretnim imenima te da su pregovori u tijeku.

''Iz temeljnih ogranaka došlo je više imena, pa između ostalih i moje ime'', rekao je i dodao kako to mora potvrditi općinski odbor pa županijski.

A na pitanje gdje su Duvnjaci u županijskoj vlasti, rekao je da premijer dolazi iz Livna, a predsjednik Skupštine iz Tomislavgrada.

Govoreći o kvalifikacijama, nabrojao je dužnosti koje je obavljao što mu je, kako kaže, prednost za premijersko mjesto. O potrebi da radi i ''25 sati dnevno'' zbog stanja u županiji, Dalić kaže kako onaj tko nije spreman raditi koliko budu potrebe ljudi, ne bi se trebao ni kandidirati.

Kopirati
Drag cursor here to close