'Klasična' nedjelja

Lažna dojava o eksplozivnim napravama u tri trgovačka centra u Zagrebu

Zagrebačka policija je u nedjelju navečer, oko 18,10 sati, primila dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi na tri lokacije trgovačkih centara: dva na području Novog Zagreba i jedan u Škorpikovoj ulici.
Vijesti / Flash | 19. 06. 2022. u 22:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka policija u nedjelju navečer je utvrdila da je bila lažna dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u tri trgovačka centra - u Arena Centru i Avenue Mallu u Novom Zagrebu te trgovačkom centru u Škorpikovoj ulici.

Policija je oko 21 sat završila postupanje vezano za dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u tri trgovačka centra u Zagrebu i u sva tri trgovačka centra nije potvrđena istinitost te dojave, rečeno je Hini u Policijskoj upravi zagrebačkoj. 

Iz PUZ-a su izvijestili i kako nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem radi razjašnjavanja okolnosti događaja. 

Zagrebačka policija je u nedjelju navečer, oko 18,10 sati, primila dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi na tri lokacije trgovačkih centara: dva na području Novog Zagreba i jedan u Škorpikovoj ulici.

Hini je bilo dojavljeno da je jedan od tih trgovačkih centara Arena centar, a drugi je Avenue Mall.

Ondje su ljudi, odmah po obavijesti trgovačkog centra da izađu zbog evakuacije zgrade i izvanredne situacije, krenuli prema izlazu.

Očevici kažu da je u Arena Centru bio i manji stampedo, ali da je sve prošlo uredno i bez nereda. Vani je nastala gužva, automobili su blokirali prilaze i polako su izlazili. Dosta se ljudi bilo zadržalo oko Arene, a u međuvremenu je evakuiran i Arena park.

Kopirati
Drag cursor here to close