Zetova adresa

Kukić kod zeta u Imotskom: Rado bih da imam prijavu i u Srbiji, Bugarskoj, Americi i Rusiji

Vijesti / Flash | 10. 03. 2017. u 09:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''To je točno, i rado bih da imam prijavu i u Srbiji, Bugarskoj, Americi i Rusiji, gdje god je to moguće, jer je prijava neemotivno pitanje'', rekao je za Faktor mostarski profesor Slavo Kukić upitan da prokomentira tvrdnje Ivice Kukavice, kandidata za gradonačelnika Imotskog da je Kukić s još 53 osobe prijavljen na adresi gradonačelnika Imotskog Ante Đuzela.

''Točno je da sam prijavljen na adresi gradonačelnika Imotskog Ante Đuzela. On je moj zet, ali ja nikada nisam koristio svoje pravo glasa u Imotskom što je u skladu s mojim uvjerenjem da bh. građani ne bi trebali glasovati u drugim državama a što sam već nebrojeno puta medijski poručio. A ako bih glasao, onda bih glasao za SDP. Iako je Đuzel HDZ-ovac, a prije toga je bio HSP-ovac, on je moj zet o kojem imam jako dobro mišljenje, iako se s njim politički ne slažem'', kazao je Kukić.

Dodao je da, što se tiče toga da glasuje za HDZ, to nije točno.

''Ne daj Bože. Radije bih za crnog đavla glasovao'', rekao je Kukić.

Podsjećamo, neovisni kandidat za gradonačelnika Imotskog pozvao je Hercegovce da na dan izbora ne dolaze u Imotski te je rekao kako ga je iznenadio povelik broj prijavljenih.

''Posebno se isticala adresa našeg gradonačelnika i njegova brata na kojima je bilo prijavljeno 54 birača, među kojima se isticalo ime profesora Slave Kukića s ekonomskog fakulteta u Mostaru'', rekao je Kukavica.

Kopirati
Drag cursor here to close