Odmor

Krstičević: Nakon odmora donijet ću odluku

Vijesti / Flash | 21. 07. 2017. u 11:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski ministar obrane Damir Krstičević u petak je najavio kako će nakon odmora donijeti odluku ostaje li na dužnosti ministra, jer kako je rekao nakon svečanog otvaranja vojarne 126. brigade HV-a u Sinju, treba mu malo odmora.

"Treba mi vrijeme da se malo odmorim. Idem nakon ovoga danas malo s obitelji u svoju Dalmaciju, a u stalnom sam kontaktu s premijerom i donijet ću odluku", rekao je u Sinju novinarima Krstičević, javila je Hina.

Dodao je kako "radi svoj posao" i kako će učiniti "sve što je najbolje za Hrvatsku" jer je tako uvijek činio.

Premijer Plenković je odgovarajući na novinarski upit o ministru obrane Krstičevića, nakon njegove najave ostavke na tu dužnost, rekao kako Krstičevića "hrvatski narod voli".

"Ja ga cijenim i kao političara i kao čovjeka koji daje ogroman doprinos hrvatskoj vladi, jačanju sustava domovinske sigurnosti i siguran sam da ćemo nastaviti na jačanju svih naših sposobnosti i na realizaciji programa Vlade", rekao je Plenković.

Ministar Krstičević ponudio je svoju ostavku nakon što je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, komentirajući veliki požar koji je u ponedjeljak ugrozio Split, kazala kako su Oružane snage mogle biti na požarištu ranije.

Grabar-Kitarović kasnije se korigirala te kazala kako očekuje da Krstičević povuče ostavku jer nije prozvala ni njega, niti Oružane snage.

Kopirati
Drag cursor here to close