Lud zbunjen normalan

Stožer povukao sve naredbe: Svatovi opet mogući na području HBŽ

Sve naredbe Kriznog stožera donesene nakon Odluke o proglašenju prestanka stanja nesreće uzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području HBŽ prestaju važiti s danom donošenja.
Vijesti / Flash | 04. 09. 2020. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije održao je sjednicu na kojoj je donio Odluku kojom nastavlja svoj rad samo u oblasti zdravstva, te upravlja i koordinira rada javnih i privatnih zdravstvenih ustanova.

Sve naredbe Kriznog stožera donesene nakon Odluke o proglašenju prestanka stanja nesreće uzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Hercegbosanske županije broj: 01-02-101-1/20 od 3.6.2020. godine prestaju važiti s danom donošenja ove Odluke.

Ovom Odlukom sve Naredbe donesene od strane Kriznog stožera Federalnog ministarstva bit će obvezujuće za rad Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije samo u oblasti zdravstva, priopćeno je iz Vlade HBŽ. 

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Hercegbosanske županije u protekla tri dana u Hercegbosanskoj županiji objavljeni su rezultati testiranja ukupno 241 uzorka, od kojih je 100 pozitivnih na COVID-19.

Najviše pozitivnih uzoraka je iz Livna 57, zatim Tomislavgrada 33, Drvara 7, Kupresa 3 i Glamoča 2.

U Hercegbosanskoj županiji testirano je ukupno 2471 uzorak, od kojih je 511 pozitivno na COVID-19. Trenutno su aktivna 376 slučaja zaraze koronavirusom, 130 osoba se oporavilo, a 6 je osoba preminulo.

Kopirati
Drag cursor here to close