HVIDRA

Kriminalizira se sve što diše i živi hrvatski

Vijesti / Flash | 26. 05. 2017. u 08:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Poručujemo svekolikoj bosanskohercegovačkoj javnosti kako smo uvijek i svagda uz naše hrvatske uznike u Den Haagu, te odlučno protiv sarajevskog političkog i medijskog establišmenta koji pod krinkom antifašizma i demokracije raspiruju govor mržnje u javnom prostoru i kriminalizira sve što diše i živi hrvatski'', navodi s eu priopćenju za javnost udruge HVIDRA Grada Mostara.

U priopćenju se upozorava na ''beskrupulozne napade na hrvatskog glazbenika, domoljuba i sudionika Domovinskoga rata Marka Perkovića Thompsona''.

''Ovim putem pozivamo sve hrvatske ratne vojne invalide, branitelje Domovinskog rata, svekoliki hrvatski puk i poštovatelje domoljubnih nota da se odazovu na predstojeći veliki skup potpore hrvatskim uznicima u Haagu, te svim nepravedno optuženim i osuđenim braniteljima HVO-a koji ie se održati 8.lipnja 2017. godine na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u 20.00 sati'', navodi mostarska HVIDRA.

''Ovom prigodom najoštrije osuđujemo politički i medijski progon Marka Perkovića Thompsona, čovjeka koji u svojim pjesmama i svom javnom djelovanju veliča ljubav prema čovjeku, Domovini, hrvatskom narodu i vrednotama Domovinskoga rata'', navela je HVIDRA.

Kopirati
Drag cursor here to close