Gradonačelnikova posjeta

Minores: U Mostaru žive dobri ljudi, spremni pomoći drugima

Gradonačelnik je iskazao zahvalnost predstavnicima Udruge ''Minores'' na humanoj misiji koju čine pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Vijesti / Flash | 05. 09. 2022. u 19:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Međunarodnog dana milosrđa gradonačelnik Mostara Mario Kordić posjetio je Udrugu "Minores" koja pomaže beskućnicima i socijalno ugroženim osobama na području Mostara.

Proslavom navedenog dana želi se skrenuti pozornost na postojeće dobrotvorne organizacije i osobitosti njihovog rada, a predsjednica Minoresa Nina Škoro upoznala je gradonačelnika s aktivnostima Udruge na uređenju prostorija u sklopu vojarne - Rodoč 3 koje su dobili na korištenje, priopćeno je iz Grada Mostara.

Zahvaljujući pomoći donatora i volontera prostorije se renoviraju, a u njima je planiran smještaj Centra za resocijalizaciju i rad s mladima.

Gradonačelnik je iskazao zahvalnost predstavnicima Udruge ''Minores'' na humanoj misiji koju čine pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija, te je naglasio kako Udruga ima maksimalnu potporu od Grada u svom radu i djelovanju.

Iz ''Minoresa'' su istaknuli kako u Mostaru živi puno dobrih ljudi koji su uvijek spremni pomoći ljudima s egzistencijalnim problemima, te da su dobrota ljudi, zbližavanje s beskućnicima i socijalnom ugroženim osobama motiv za nastavak rada Udruge koja je osnovana 2013. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close