Policija

Konjic: Ukradene vrijedne stvari ukućanima pred nosom

Vijesti / Flash | 23. 08. 2016. u 10:42 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Konjicu je u naselju Varda iz obiteljske kuće ukradeno više vrijednih predmeta. Zanimljivo da je kuća za vrijeme krađe bila otključana i da su u njoj boravili ukućani.

''22. kolovoza 2016. godine u PS Konjic je prijavio E.S. (1992) iz Konjica da su tijekom dana od strane nn počinitelja iz obiteljske kuće u ul. Varda u Konjicu otuđene troje naočale različitih marki, te sat i dva svijećnjaka veće novčane vrijednosti. Na mjesto događa upućena je patrola policije koja je utvrdila da nije bilo nasilnog ulaska u kuću koja je bila otključana i u kojoj su cijelo vrijeme boravili ukućani'', priopćila je policija.

O krađi je upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, te su poduzete potrebne mjere.

Istog dana na Boračkom jezeru policajci su kod jedne osobe iz Sarajeva pronašli marihuanu.

''Patrola policije PI Glavatičevo je u mjestu Boračko jezero izvršila kontrolu vozila marke Renault Megan, kojim je upravljao B.M. (1991) iz Sarajeva, a u vozilu se kao suputnik nalazila A.K. (1990), također iz Sarajeva. Pretresom su u torbici kod B.M. pronađena dva smotuljka u prozirnoj foliji čiji sadržaj asocira na opojnu drogu marihuanu, i dva smotuljka u Al foliji sa nepoznatim sadržajem'', priopćila je policija HNŽ-a.

Isti su dovedeni u PS Konjic gdje je izvršen pretres i A.K. kod koje nije ništa pronađeno. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close