Dan grada

Konjic: Svečano otvoren Centar za pružanje usluga građanima

Prvi korisnici Centra za pružanje usluga građanima bili su uspješni konjički studenti Kenan i Nedim Pajić, dobitnici Rektorovih nagrada.
Vijesti / Flash | 17. 06. 2023. u 21:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Grad Konjic / Svečano otvoren Centar za pružanje usluga građanima

Grad Konjic je, osluškujući potrebe kako građana, tako i gospodarstva, u povodu Dana grada Konjica, svečano otvorio Centar za pružanje usluga građanima na lokalitetu industrijske zone, gdje je smješten najveći broj gospodarskih subjekata.

''Ovo je još jedan od načina na koji nastojimo pomoći građanima, gospodarskim subjektima i njihovim zaposlenicima da administrativne poslove mogu obaviti u kratkom vremenu. Centar koji se nalazi u neposrednoj blizini gospodarskih subjekata, omogućit će lakši protok i dobivanje svih potrebnih informacija'' - kazao je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

Istaknuo je kako otvaranjem još jednog od punktova Centra za pružanje usluga građanima Grada Konjica, Gradska uprava želi administrativne poslove građanima učiniti jednostavnijim i bržim, a gospodarstvenicima omogućiti efikasniji i lakši rad.

Ceremoniji otvaranja, uz brojne goste, prisustvovao je i premijer Federacije BiH Nermin Nikšić.

Prvi korisnici Centra za pružanje usluga građanima bili su uspješni konjički studenti Kenan i Nedim Pajić, dobitnici Rektorovih nagrada.

''Čast nam je što smo imali priliku sudjelovati u svečanosti i aktivnostima obilježavanja Dana grada Konjica, koje unaprijeđuju usluge svim građanima. Želimo da lijepe i pozitivne priče poput ove, u našem gradu budu prisutne i u budućnosti'' - kazao je Nedim Pajić koji je zajedno sa bratom Kenanom svim Konjičanima u povodu Dana grada Konjica uputio čestitku i poželio mnogo sreće, zdravlja i prosperiteta svima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close