1. ožujak

Konjic obilježio Dan neovisnosti BiH

Grad Konjic je tijekom programa u povodu Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine i Dana oslobođenja Konjica od fašizma od 22. veljače do danas na različite načine ukazao na značaj obilježavanja ovih praznika
Vijesti / Flash | 01. 03. 2024. u 16:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Konjic obilježio Dan neovisnosti BiH

Odavanjem počasti svima koji su dali svoje živote za obranu Konjica i Bosne i Hercegovine kroz povijest danas je završen višednevni program obilježavanja Dana neovisnosti BiH i Dana oslobođenja Konjica od fašizma.

Grad Konjic je tijekom programa u povodu Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine i Dana oslobođenja Konjica od fašizma od 22. veljače do danas na različite načine ukazao na značaj obilježavanja ovih praznika kroz jačanje i razvijanje poštovanja i ljubavi prema domovini i gradu kod građana svih generacija, a naročito kod djece i mladih, priopćeno je iz Gradske uprave Konjica.

Na ovaj praznični dan organizovan je obilazak spomen obilježja i šehidskih mezarja, te polaganje cvijeća, čime je odata počast Konjičanima koji su dali svoje živote u odbrani grada i Bosne i Hercegovine kroz povijest.

Osim gradskih spomen obilježja i šehidskih mezarja upriličen je obilazak i polaganje cvijeća u svim mjesnim zajednicama na području grada Konjica, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close