Razgovori

Komšić misli da se Dodik treba napušiti gandže: ''previše je napet''

Komšić je komentirao današnju izjavu Milorada Dodika vezanu za njegovu posjetu Banja Luci
Vijesti / Flash | 25. 11. 2022. u 19:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić komentirao je današnju izjavu Milorada Dodika vezanu za njegovu posjetu Banja Luci u kojoj je rekao kako je Komšić za prvi neslužbeni posjet u inozemstvu izabrao ovaj grad.

“Da sam nepristojan predložio bih mu da se napuši gandže jer je previše napet. Toliko”, kratko je rekao novinarima Komšić

Podsjetimo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas se ''obrušio'' na hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je u petak uvečer u Banjoj Luci trebao prisustvovati proslavi Dana državnosti BiH.

“Zanimljivo je da je Željko Komšić za prvi neslužbeni posjet u inozemstvu izabrao Banju Luku. To je najobičniji provokator i folirant, koji nema što tražiti u Banjoj Luci. Bolje da je otišao u Livno, umjesto što nas provocira i vrijeđa“, poručio je Dodik na svom Twitter profilu.

Akademija posvećena Danu državnosti Bosne i Hercegovine i ove godine se održava u Banja Luci. Njoj, između ostalih lidera, prisustvuje i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić. Obraćanje medijima uoči njenog početka iskoristio je da naglasi važnost 25. novembra za sve narode Bosne i Hercegovine, da istakne podršku Pokretu za državu.

Kopirati
Drag cursor here to close