Milijunske pronevjere

Kebo: Pretpostavlja da će Asim Sarajlić uskoro biti pritvoren

Vijesti / Flash | 15. 01. 2015. u 15:48 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo predao je danas Tužiteljstvu BiH novih 500 stranica dokaza za predmete koje je već pokrenuo.

U priopćenju za javnost, Kebo, također, poziva Asima Sarajlića, koji je citirao pisanja o njemu 2013. godine u „Nezavisnim novinama“, da pročita što iste novine jučer, prekjučer i danas pišu i da ne koristi najviši dom Parlamenta "za izmišljotine i podmetanje, već da to uputi Tužiteljstvu BiH".

Kebo ističe da, koliko je njemu poznato, Sarajlić ne čita redom sve novine i ne zna da je u Tužiteljstvu prekinuta istraga, jer nema osnova za angažiranje ovog tužiteljskog organa.

''Preporučio bih Sarajliću da se brine o istragama o njegovim radnjama izvan zakona o kojima tužiteljstva imaju podeblji dosije i koji će uskoro, pretpostavljam, biti pretvoren u optužnice za milijunske pronevjere.

Također, preporučujem onima koji brane navedene pojedince da vide da je danas podignuta optužnica protiv Sauda Kulosmana, predsjednika koordinacije braniteljskih udruženja, te mislim da takvi ne trebaju braniti našu borbu i čestite branitelje'', ističe Kebo, priopćeno je iz njegovog kabineta.

Kopirati
Drag cursor here to close