Afera ''masaža''

Kazne zbog masaže u UNO BiH: Maseru ukor, masiranoj otkaz!?

Vijesti / Flash | 02. 04. 2017. u 08:56 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Masirana Aida Đuzel i Jasmina Halilović najvjerojatnije će dobiti otkaz, dok će ''maser'' Davor Džombić proći sa oštrom disciplinskom mjerom - epilog je nedavne masaže u kabinetu pomoćnika direktora Odjela za poreze u Upravi za neizravno oporezivanje BiH.

Davora Džombića od otkaza je spasio član Upravnog odbora UIO, Zoran Tegeltija, doznaje magazin Faktor

Tako su Aida Đuzel i njen maser, Davor Džombić, različito kažnjeni za isti užitak, dok je najdeblji kraj izvukla Jasmina Halilović, jer nije neposrednog rukovoditelja, ili Odsjek za unutarnju kontrolu, obavijestila o događanjima u uredu pomoćnika direktora.

Grupa službenika UNO, među kojima je i Jasmina Halilović, na ruke direktora Mire Džakule poslala je dopis 17. ožujka u kojem navode da se toga dana od 14.45 do 15.55 sati nije moglo ući u službene prostorije pomoćnika direktora Odjela za poreze, piše Faktor.ba.

"Obavljanje službene dužnosti bilo je onemogućeno jer je Aida Đuzel zaključala vrata da bi je kolega Davor Džombić, bez garderobe, masirao na radnom stolu pomoćnika direktora, što se vidi na fotografijama koje su priložene, a koje su slikane iz susjedne prostorije."

Ovaj dopis nije bio dovoljan, pa su svi radnici Sektora za poreze morali napisati izjavu o svom viđenju događaja. A kada i to nije bilo dovoljno, dopunili su je opisom osobnog postupanja o slučaju ''masaža''.

S obzirom da se masaža dogodila u petak poslije 14 sati, a kako većina pomoćnika petkom uglavnom poslije džume (molitve u džamiji) i ne dolazi na posao, zaposleni radnici nisu mogli prijaviti nedolično ponašanje.

Kopirati
Drag cursor here to close