Karamarko ne može zapamtiti stranački program?

Vijesti / Flash | 03. 10. 2015. u 13:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još u svibnju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pokušao je nešto o programu s kojim misli na izbore, objasniti građanima u emisiji Javna stvar na HTV-u. Točnije, radilo se o datumu 23. svibnja 2015.

No, nije mu baš to pošlo za rukom, jer nije uspio zapamtiti niti pet ključnih točaka na koje su se HDZ i njihovi "stručnjaci" namjeravali usredotočiti.

// Zašto je Goran Rotim "na ledu", iliti:Urnebesno "predstavljanje" 5+ programa u 1. minuti!Pretendent na premijersku fotelju osim što ne zna engleski nije ni kadar upamtiti 5 imenica!Još jedan novinar na listi za odstrel, samo zato jer je hodajuća sramota za osvetoljubivog poljoprivrednika-informatičara-"reindszazalizatora"-"dajte me podsjetite"(upozorenje: video ima vrlo tih ton, pojačajte ali ne zaboravite utišati kasnije)

Zašto je Goran Rotim "na ledu", iliti:Urnebesno "predstavljanje" 5+ programa u 1. minuti!Pretendent na premijersku fotelju osim što ne zna engleski nije ni kadar upamtiti 5 imenica!Još jedan novinar na listi za odstrel, samo zato jer je hodajuća sramota za osvetoljubivog poljoprivrednika-informatičara-"reindszazalizatora"-"dajte me podsjetite"(upozorenje: video ima vrlo tih ton, pojačajte ali ne zaboravite utišati kasnije)

Posted by Darko Bednjanec on Friday, 2 October 2015


"Paaaa, govorili smo nešto o, ooo, o poljoprivredi, govorili smo o energetici, govorili smo o turizmu, reindustrijalizaciji Hrvatske što je jako bitno, Hrvatska ima silne potencijale industrijske, ali svi su praktički ono uništeni...... Poljoprivreda? Mi imamo projekt da od uvoznika hrane uvozimo preko 70 posto hrane....", započeo je Karamarko na što ga je urednik Goran Rotim prekinuo i zamolio ga da ponovi jer nije dobro razumio: "Rekli ste da imate pet ključnih točaka - poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija..., i...."

"Rekli smo poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija, što smo još rekli, digitalizacija i tako, jel... pa nabrojali smo 4 plus digitalizacija. Što smo ono još rekli?", kazao je Karamarko i sam nesiguran što je sve nabrojao i je li nešto zaboravio.

"Vi ste rekli u Ciboni da imate pet točaka..", opet mu je rekao Rotim.

"Nabrojao sam pet, evo možemo ponoviti - poljoprivreda, energetika, što smo još imali? Podsjetite sad vi...", rekao je Karamarko jedva se sjetivši svih pet točaka i teško izgovarajući "reindustrijalizacija".

Kopirati
Drag cursor here to close