HDZ-SDP-Most

Karamako odbio ponudu Mosta za zajedničku vladu

Vijesti / Flash | 11. 11. 2015. u 17:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći Članovi Mosta okupili su se ponovno večeras u Smičiklasovoj u Zagrebu. Ne žele komentirati odbijenicu čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka da sudjeluju u vladi zajedno sa SDP-om.

Naime, Karamarko je odmah nakon Mostove konferencije za novinare izjavio da ne želi biti u istoj vladi s nesposobnim SDP-om.

''Nije realno to nacionalno jedinstvo, i stav da ove reforme možemo provesti mi i oni zajedno, a kako sada uključiti i one koji su četiri godine upropaštavali državu? Mislim da to nije dobra ideja", jasno je poručio Karamarko o stavu Domoljubne koalicije.

Dodao je kako o mjestu premijera nisu uopće pričali te da ih sada zanimaju programi.

'Mislim da to nije dobra ideja. Mi smo stranka koja je pobijedila na ovim izborima...' Poslušajte što je sve Tomislav Karamarko rekao o prijedlogu MOST-a ---->> http://bit.ly/1PCrtSv

Posted by DNEVNIK.hr on Wednesday, November 11, 2015

''Ono što ja tvrdim, kad ja budem mandatar, vlada će biti stručna i ekspertna'', rekao je Karamarko odgovarajući na novinarsko pitanje o tome tko će biti hrvatski premijer.

SDP je objavio kako ne želi pregovarati putem medija, ali neslubeno i oni kažu NE Vladi nacionalnog jedinstva, javlja Hrt.hr.

Prije konferencije za novinare Most je održao sastanak i s predstavnicima koalicije Hrvatska raste i s predstavnicima HDZ-a.

Božo Petrov na konferenciji za novinare objavio je kako je Most danas otvorio razgovore i s HDZ-om i SDP-om.

Istaknuo je kako smatraju da Hrvatskoj treba jedinstvo i jedinstvena vlada koalicije Hrvatska raste, Domoljubne koalicije i Mosta.

Prije konferencije predstavnici Mosta održali su sastanke s predstavnicima jedne i druge koalicije.

Kopirati
Drag cursor here to close