Za izbore

Kaplan odlučan: Ako u Stocu ne budu izbori, bit će anarhija

Vijesti / Flash | 23. 10. 2016. u 13:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ako u Stocu ne budu izbori, bit će anarhija", kazao je kandidat načelnika za Stolac ispred "Inicijative za Stolac" Salmir Kaplan za agenciju Anadoliju, prilikom svečanosti obilježavanja 72. godišnjice oslobođenja Stoca od fašizma, nakon što je sa svojim suradnicima sudjelovao u polaganju vijenaca za poginule borce u Drugom svjetskom ratu.

"Danas sam se ovdje pojavio kao kandidat načelnika za Stolac ispred 'Inicijative za Stolac'. Izuzetno mi je drago da sam prisustvovao jednom ovolikom skupu i posebno mi je drago da je ovaj povod. Stranka demokratske akcije u Stocu, čiji sam ja predsjednik, je stranka koja gaji tekovine antifašizma i mi smo na tom tragu i ovo je izvanredan povod. U Stocu borba protiv fašizma nije završena. U Stocu se, nažalost, mi još uvijek borimo protiv fašizma. U Stocu je fašizam prisutan kroz lokalnu administraciju i punim srcem sam danas bio prisutan ovdje i dao podršku antifašistima koji su se skupili iz cijele BiH i zahvalan sam što su došli u Stolac da nama daju podršku u borbi protiv fašizma", kazao je Kaplan za agenciju Anadoliju.

On je naglasio da su protekla događanja ujedinila narod Stoca te poručio da se izbori u ovome gradu moraju ponoviti.

"Moraju u Stocu biti izbori. Ako ne budu izbori, bit će anarhija, jer neće nitko priznati ovu vlast i ne može biti ova vlast. Ne može se vladati na osnovu izbora koji su pokradeni prije četiri godine", zaključio je Kaplan.

Kopirati
Drag cursor here to close