zanimljiva prijava

"Kad može Trump voditi Ameriku, mogu i ja biti zamjenik načelnika"

Vijesti / Flash | 06. 02. 2017. u 12:15 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Emin Bektić iz srebreničkog sela ?asenova danas je na protokol općine Srebrenica podnio "prijedlog za imenovanje" u kome nudi svoju pomoć za rješavanje problema izbora zamjenika načelnika općine i nudi da njega imenuju na tu funkciju.

 

"Kao savjestan građanin ove općine, u namjeri da vam pomognem u rješavanju gorućih problema, odlučio sam vam ponuditi rješenje. S obzirom na to da nije popunjeno mjesto zamjenika načelnika općine, a zbog tog mjesta je nastala velika gužva i zavada među općinarima, predlažem vam da mene imenujete na tu funkciju dok se vi ne dogovorite", naveo je Bektić u svojoj prijavi.
On dalje navodi da za svoj rad ne traži plaću, da će raditi volonterski i da garantira da će "smiriti situaciju u Srebrenici".

Bektić smatra da ima dovoljno iskustva i znanja za tu poziciju.

"Poznajem balkanske jezike, orijentalistiku, 50 posto njemačkog jezika, romski jezik, a inače sam samozvani profesor povijesti i posjedujem brojne druge vještine i vrline", naveo je Bektić u svom "prijedlogu za imenovanje".

On je izjavio Srni da na ovaj način želi doprinjeti smirivanju tenzija među bošnjačkim političarima koji su se zavadili oko izbora na mjesto zamjenika načelnika općine.

"Kad Donald Trump može voditi Ameriku, a isto smo godište, mogu i ja, kao njemački umirovljenik, volonterski obavljati dužnost zamjenika načelnika općine Srebrenica i dati doprinos da se prevaziđu nastale tenzije, smiri stanje i normalizira rad općinske vlasti u punom kapacitetu jer imam sposobnost da ostvarim dobru komunikaciju sa svim ljudima", poručio je Bektić.

On je zaljubljenik u konje i posjeduje ergelu od 12 grla, te organizira školu jahanja u svom selu, a bavi se i eksploatacijom drveta, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close