Zastupnički dom

Još se ne zna kad će nastavak nedovršenih sjednica

Vijesti / Flash | 23. 08. 2016. u 09:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine svakako treba zasjedati u rujnu, stav je predsjedavajućeg tog doma Edina Mušića koji po ovlaštenju i saziva sjednice.

Mušić u izjavi Feni ističe kako u parlamentarnu proceduru u međuvremenu nisu upućeni novi materijali kao prijedlozi za dnevni red u odnosu na ono što je već planirano dnevni redom dviju nedovršenih i jedne nove sjednice Doma, čija su održavanja odgođena krajem srpnja, a potom je uslijedila ljetna stanka u radu Parlamenta.

Od već predloženih materijala, Mušić izdvaja kako bi bilo dobro razmotriti odluke vezane za nastavak radova na Koridoru 5-c, potom za revitalizaciju postojećih cesta i gradnju nove na relaciji Stolac - Neum.

Mušić kaže kako ne može precizirati u kojem razdoblju rujna bi mogao sazvati zasjedanje, ali naglašava kako je potrebno, bez dileme.

S druge strane, Kolegij Doma naroda Parlamenta Federacije BiH zasjedat će u ponedjeljak, 29. kolovoza, potvrdila je za Fenu predsjedavajuća tog Doma Lidija Bradara.

''Na sjednici ćemo utvrditi dinamiku i plan aktivnosti za mjesec rujan, kao i za ostatak godine i o tome blagovremeno obavijestiti javnost'', kazala je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close