Mostar

VIDEO: Nekultura i nemar pojedinih vozača na Smrčenjacima

Vijesti / Flash | 07. 11. 2022. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Previše strpljenja, ali i živaca izgubili su stanovnici Smrčenjaka, kao i okolnih naselja, tijekom izgradnje ceste i kružnog toka u ovom dijelu grada. No kap koja je prelila čašu definitivno su neodgovorni vlasnici automobila koji smatraju da je jedina uporabljiva ulica u ovom naselju obični parkig.

Postoji li ustanova, poduzeće, policija itko da to regulira, pita se čitateljica koja je našoj redakciji poslala snimku današnjeg stanja u ovoj ulici.

Naime, neodgovorni vozači ovu inače dvosmjernu ulicu već nekoliko dana pretvaraju u parking.

''Jedina uporabljiva ulica na Smrčenjacima, gdje se slijeva stanovništvo iz Cima, Smrčenjaka, Bijelog brijega, pa i Ilića, zakrčena je s jedne strane vozilima, odnosno njihovim vlasnicima koji misle da je prometna traka parking mjesto'', ogorčeno je kazala naša čitateljica.

Na savjest vozača, njihovu kulturu, kako kaže, nema smisla apelirati ''jer su isti iznova dokazali da to u njihovom rječniku ne postoji''.

Podsjetimo, iako su radovi na ovom dijelu grada trebali biti gotovi još u subotu, kako to inače biva u Mostaru, oni kasne te su tako i danas dočekali građane.

Kopirati
Drag cursor here to close