U pripremi

Javne rasprave o liječenju neplodnosti i o nacrtu zakona o kemikalijama

Vijesti / Flash | 29. 07. 2013. u 09:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko - neretvanske županije i KB Mostar, u suradnji s Federalnim ministarstvom zdravstva, organizira Javne rasprave i to o Nacrtu zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom, Nacrtu zakona o kemikalijama i Nacrtu zakona o biocidima.

U ponedjeljak, 09. rujna 2013. godine, s početkom u 11 sati, u prostorijama KB Mostar na VIII. katu bit će održana Javna rasprava o Nacrtu zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom, a u utorak, 10. rujna 2013. godine, u prostorijama Vlade HNŽ u 11 sati Javna rasprava o Nacrtu zakona o kemikalijama i Nacrtu zakona o biocidima.

Nacrti zakona dostupni su na službenoj web stranici Federalnog ministarstva zdravstva http:/www.fmoh.gov.ba (odjeljak 'Izdvojeno', dio 'Zakoni u proceduri').

Pozivaju se svi zainteresirani da Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ na e-mail [email protected] dostave primjedbe i sugestije na tekst Nacrta zakona s rokom od 30 dana od dana objavljivanja ovoga poziva, kako bi Ministarstvo dobivene prijedloge i sugestije u predviđenom roku moglo dostaviti predlagaču Zakona, navedeno je iz Službe za informiranje Vlade HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close