Popodnevni pljusak

Jako nevrijeme pogodilo Sarajevo

Iznenadni pljusak i jak vjetar otežali su kretanje pješacima i vozilima, a došlo je i do prekida rada vertikalne prometne signalizacije.
Vijesti / Flash | 20. 08. 2022. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jak pljusak u poslijepodnevnim satima u subotu zahvatio je Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).

Iznenadni pljusak i jak vjetar otežali su kretanje pješacima i vozilima, a došlo je i do prekida rada vertikalne prometne signalizacije.

Pločnici na području općine Stari Grad u Sarajevu bile su prekriveni vodom, a veće količine vode nakupile su se i na cestama.

Foto:Anadolija / Jako nevrijeme pogodilo Sarajevo

U nedjelju u Bosni i sjeveru Hercegovine će preovladavati oblačno vrijeme povremeno sa slabom kišom ili prolaznim jačim pljuskom. U većem dijelu Hercegovine sunčanije uz umjerenu naoblaku. U drugoj polovici dana lokalni pljuskovi su mogući na istoku i jugoistoku Hercegovine, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 22 stupnja Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close