Iftar

Izetbegović u Stocu: Vrijeme je za rješavanje svih frustracija u Federaciji

Vijesti / Flash | 16. 06. 2017. u 06:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Večeras šaljemo dobre poruke prema susjedima i očekujemo kako će ovo biti lijep početak nekih novih odnosa u Stocu'', rekao je predsjednik SDA i bošnjački član Predsjedništva u Stocu gdje je u organizaciji Općinskog odbora SDA Stolac ispred Careve džamije upriličen zajednički iftar.

Na tradicionalnom iftaru okupilo se više stotina ljudi, a uz Izetbegovića, sudjelovali su predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Šefik Džaferović, federalni premijer Fadil Novalić, predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Edin Mušić i drugi.

Izetbegović je rekao kako je ovo za njega lijep dan jer se iftar održava na otvorenom i Bošnjaci ga u Stocu provode u miru.

Dodao je kako je vrijeme da se sve frustracije na raznim razinama u Federaciji BiH počnu rješavati.

''Hrvati imaju svoje zahtjeve, kao i Bošnjaci u Hercegovini koji očekuju da se nakon 25 godina relaksira njihova pozicija. Vrijeme je da se naprave snažni iskoraci u tom smjeru'', poručio je Izetbegović.

Mostarski muftija Salem ef. Dedović kazao je kako je Ramazan jedno lijepo darovano i blagoslovljeno vrijeme, vrijeme približavanja ljudi u zajednicu.

''Naravno da je ovo vrijeme posebno važno du ovakvim sredinama, a posebice večeras. To je draž Ramazana i neprocjenjiva draž ovog trenutka'', kazao je mostarski muftija.

Kopirati
Drag cursor here to close