Ramazansko druženje

Izetbegović u Mostaru: Izbora će biti, samo ako vi to želite

Vijesti / Flash | 26. 06. 2016. u 00:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svadbenom salonu 'Megamarkta' u Mostaru, Stranka demokratske akcije (SDA) Mostar organizirala je iftar za djelatnike kulturnih, vjerskih, gospodarskih i političkih struktura iz grada i županije, a kao poseban gost na ovom ramazanskom druženju bio je član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović u pratnji svoje supruge Sebije.

Predsjednik Gradskog odbora SDA Mostar Salem Marić istaknuo je posebno zadovoljstvo što je tradicionalnom iftaru prisustvovao i predsjednik SDA Bakir Izetbegović sa suprugom Sebijom.

"S obzirom na to da se iftaru odazvao veliki broj ljudi, dovoljno govori o jedinstvu i snazi GO SDA Mostar, iako neki pokušavaju kazati da ima nekih podjela, mislim da je ovo svima jasna poruka.

Odavde se šalje poruka jedinstva i snage, prije svega Bošnjaka Grada Mostara i SDA, kao najjače političke stranke na ovom prostoru", kazao je Marić.

Nakon iftara Izetbegović se obratio prisutnima uz zahvale na pozivu za ovo druženje, te je svim postačima poželio ugodne preostale dane ramazana.

Između ostaloga Izetbegović je rekao: "Gledajte i na dobru stranu ovoga što se radi u BiH. Neke stvari idu naprijed, uspijevamo mjesečno zaposliti preko tisuću ljudi, reforme idu i dobar dio agende je završen. Mislim da ćemo ovih dana usvojiti takozvani pregled obrane, tako da ćemo se moći okrenuti prema NATO putu".

"Iako pojedini tvrde da je moja vizija o 100 000 ranih mjesta u BiH šala, bacanje prašine u oči biračima, ja odlučno tvrdim da se to polako ostvaruje. Na 450 000 nezaposlenih, do sada je zaposleno oko 15 000 osoba i to se i ne vidi toliko na vojsku nezaposlenih. Ta obećana radna mjesta će se uskoro vidjeti", kazao je Izetbegović.

"Što se tiče izbora u Mostaru - njih će biti, samo ako to vi želite. Ne želimo prihvatiti rješenja koja ne odgovaraju građanima Mostara", istaknuo je Izetbegović u svom obraćanju.

Kopirati
Drag cursor here to close