Magazinović

Izborni program SDP-a priprema 20.000 ljudi?!

Vijesti / Flash | 07. 06. 2017. u 13:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izborni program Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine, koji je u začetku, ta stranka priprema godinu i pol prije narednih izbora u BiH jer želi da što više ljudi, počevši od građana, utječe na njegov sadržaj.

'''Na taj način će više od 20.000 ljudi sudjelovati u izradi programa'', izjavio je novinarima uoči današnje sjednice Predsjedništva SDP-a predsjednik Glavnog odbora te stranke Saša Magazinović. Nada se da će program biti izuzetno kvalitetan.

Dosadašnji kontakti SDP-a s građanima (više od 20 skupova) te istraživanje javnog mnijenja markirali su dva osnovna pitanja koja bi građani željeli da budu riješena, a to su zapošljavanje i borba protiv korupcije.

''Visoko na listi njihovog interesa su i problemi u zdravstvenom sustavu'', kazao je Magazinović.

''Nezaobilazna tema Predsjedništva SDP-a bit će i aktualna politička situacija i rad Vijeća ministara BiH'', najavio je Magazinović.

Stav te stranke je da aktualno Vijeće ministara BiH, u dosadašnjem mandatu nije odgovorilo zadatku i da je realizirano malo od onoga što je u ekspozeu najavio predsjedavajući Denis Zvizdić.

Magazinović pita zašto još nije formirano najavljeno vijeće za nacionalnu sigurnost i dodaje da Vijeće ministara ne dostavlja već duže vrijeme zakone u proceduru.

Kopirati
Drag cursor here to close