HVIDRA

Izaslanstvo HVIDR-e Mostara na sastanku s Čovićem

Vijesti / Flash | 13. 05. 2016. u 12:03 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sastao se danas sa izaslanstvom HVIDR-e Grada Mostara.

Izaslanstvo HVIDR-e na sastanku je predvodio predsjednik Miro Šunjić, a na sastanku su bili nazočni i Andro Perić i Petar Golemac.

Predstavnici HVIDR-e zahvalili su se predsjedniku HDZ-a BiH dr. Draganu Čoviću na pokroviteljstvu malonogometnog Božićnog turnira HVIDR-e Mostar 2015.

Na sastanku se razgovaralo o problemima branitelja, ratnih vojnih invalida te ukupnog problema s kojim se suočavaju hrvatski branitelji. Razgovarano je i o aktivnostima koje HVIDRA organizira u tekućoj godini, od lipanjskih zora te drugih braniteljskih obljetnica, do Božićnog malonogometnog turnira HVIDR-a Mostar 2016.

Predsjednik Čović, zahvalio se izaslanstvu na posjetu, te još jednom istaknuo svoju predanost i posvećenost pomaganju braniteljima i braniteljskoj populaciji. Dao je punu potporu aktivnostima koje HVIDRA Grada Mostara planira u tekućoj godini, te sa zadovoljstvom prihvatio pokroviteljstvo nad XXII. malonogometnim turnirom HVIDR-a Mostar 2016.

Izaslanstvo HVIDR-e se zahvalilo predsjedniku Čoviću na svemu što HDZ BiH čini za HVIDR-u Grada Mostara ali i sve druge hrvatske branitelje, te su iskazali punu potporu dr. Draganu Čoviću u ostvarivanju svih zacrtanih ciljeva Hrvatske demokratske zajednice  BiH i koalicije Hrvatskog narodnog sabora.


Kopirati
Drag cursor here to close