Tomo Sopta

Izabrano novo vodstvo Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar

Vijesti / Flash | 17. 01. 2015. u 14:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Domu Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ BiH) u Mostaru danas je održana Izborna skupština Gradske organizacije Mladeži HDZ BiH Mostar na kojoj je za novog predsjednika izabran Tomo Sopta.

Za zamjenika predsjednika Gradskog odbora izabran je Igor Lončar, za članove predsjedništva izabrani su Davorin Filipović, Nina Škoro, Dario Krezić i Josip Mikulić, dok je za tajnika izabrana Tea Kožul, a za rizničara Dražen Ramljak.

U izvješću o radu tijekom protekle dvije godine Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar dosadašnji predsjednik Dario Pušić je istaknuo kako se radi o najbrojnijoj stranačkoj organizaciji Mladeži HDZ BiH koja je u protekle dvije godine proširila svoje članstvo za 500 novih članova, sudjelovala u organizaciji 8. konvencije mladeži, organizirala edukativne tribine, humanitarne akcije te ostale mnogobrojne aktivnosti.

U obraćanju na Izbornoj skupštini GO Mladeži HDZ BiH Mostar Slađan Bevanda, predsjednik GO HDZ BiH Mostar zahvalio se dosadašnjem predsjedniku Dariu Pušiću i svim članovima Mladeži na anganžmanu i suradnji u proteklom mandatnom razdoblju, zaželjevši novom rukovodstvu puno uspjeha.

Prema riječima Vedrana Kožula, predsjednika Mladeži HDZ BiH, Mladež najjače i najveće hrvatske političke stranke u BiH zna odgovoriti aktualnom političkom trenutku i potrebama svakog člana, a njezine brojne političke aktivnosti prepoznate su na adresama najprestižnijih europskih i političkih institucija, navodi se u priopćenju iz HDZ BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close