S veleposlanicima

Ivanić zabrinut: Retorika podsjeća na devedesete

Vijesti / Flash | 01. 02. 2017. u 15:02 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić razgovarao je, u odvojenim susretima, s veleposlanicom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureen Cormack, veleposlanikom Velike Britanije u BiH Edwardom Fergusonom, veleposlanicom Savezne Republike Njemačke u BiH Christijanom Hohmann i veleposlanikom Rusije u BiH Petrom Ivancovim.

Ivanić je upoznao veleposlanike o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, te izrazio zabrinutost u vezi s posljednjim događanjima na političkoj sceni i trenutnim razvojem prilika na unutrašnjem planu.

Istaknuo je da teme koje su otvorene i retorika koja se koristi podsjećaju na devedesete godine prošlog stoljeća, što je ozbiljno zabrinulo i građane BiH.

00Bosna i Hercegovina se ne samo udaljila od puta ka budućnosti, već i vratila u prošlost'', naglasio je Ivanić.

Istaknuo je potrebu da se, osim domaćih političara, i međunarodni predstavnici aktivno uključe pozitivnim inicijativama, da bi zajednički opću političku klimu vratili na normalan kolosijek.

Samo tako, ukazao je Ivanić, u institucije je ponovo moguće vratiti pitanja koja su od životnog značaja za građane BiH, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close