Telegrami

Iskrena žalost i tuga zbog strašne avionske nesreće kod Mostara

Vijesti / Flash | 15. 05. 2017. u 10:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram sućuti gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću povodom teške avionske nesreće u kojoj je poginulo petoro ljudi, među kojima i troje djece.

"Duboko nas je ožalostila vijest o strašnoj avionskoj nesreći kod Mostara u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece. Povodom ove velike tragedije, u ime građana Republike Srpske i svoje ime, upućujem Vam izraze najdublje sućuti. Iako je teško pronaći riječi utjehe u trenucima kada izgubimo svoje najmilije, molim Vas da obiteljima nastradalih prenesete izraze našeg suosjećanja", naveo je predsjednik Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću telegram u kojem izražava sućut obiteljima stradalih u avionskoj nesreći, ali i svim Mostarcima koje je pogodila ta tragedija.

"Duboko nas je potresla tragedija u kojoj je izgubljeno pet mladih života, a posebno vijest da je među njima troje djece Luka i Lana Lovrić i Arman Hadžiomerović. Molim Vas da izraze našeg najdubljeg žaljenja posebno prenesete njihovim obiteljima", navodi Čubrilović u telegramu Bešliću.

U avionskoj nesreći u Mostaru u subotu, 13. svibnja, poginulo je pet osoba, među kojima troje djece.

Vehabović uputio sućut obiteljima nastradalih u avionskoj nesreći kod Mostara

Tajnik Zajedničke službe Tajništva Parlamentarne skupštine BiH Kenan Vehabović uputio je izraze najdublje sućuti obiteljima tragično nastradalih u avionskoj nesreći kod Mostara.

''Sve građane Bosne i Hercegovine duboko je potresla vijest o gubitku pet mladih života u jednoj od najtragičnijih nesreća u povijesti naše zemlje. Obiteljima tragično nastradalih upućujem izraze najdublje sućuti, a istražne organe pozivam da istragu o ovoj tragediji provedu na profesionalan način.

Istovremeno, organe vlasti nadležne za ovu oblast pozivam da poduzmu sve što mogu u pravcu podizanja razine sigurnosti i preventivnog djelovanja kako se ovakve tragedije nikada više ne bi ponovile'', poručio je Vehabović, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Cvijanović: Iskrena žalost i tuga zbog strašne avionske nesreće kod Mostara

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram sućuti gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću povodom teške avionske nesreće u kojoj je poginulo petoro ljudi, među kojima i troje djece.

''S iskrenom žalošću i tugom primili smo vijest o strašnoj avionskoj nesreći kod Mostara. Molim Vas da obiteljima nastradalih prenesete izraze naše sućuti zbog bola koji ih je zadesio'', navela je Cvijanović uz izraze najdublje sućuti.

Sućut premijera Novalića obiteljima stradalih u Mostaru

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je, u ime Vlade Federacije BiH i svoje osobno, uputio izraze sućuti obiteljima stradalih u avionskoj nesreći koja se dogodila u Mostaru i u kojoj je živote izgubilo pet osoba, od kojih je troje djece.

''Kao i sve građane Bosne i Hercegovine, duboko me je potresla vijest o avionskoj nesreći u Mostaru, koja je sigurno jedna od najtežih u povijesti naše zemlje. Ovo je ogroman gubitak za vas, ali i za cijelu zajednicu. Teško je naći riječi utjehe nakon gubitka vaših najmilijih. Tragedija ovih razmjera je još jedna opomena da se ljudski životi moraju čuvati i tako što će se djelovati preventivno i preduprijediti ovakvi tragični događaji'', kaže se u sućuti federalnog premijera Fadila Novalića.

Kopirati
Drag cursor here to close