Okreću vodu na svoj mlin

Irfan Nefić: Droga nije pronađena na prosvjedima, već na Ilidži i u Novom Gradu

Vijesti / Flash | 08. 02. 2014. u 21:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kada govorimo o pronađenih 12 kilograma speeda treba napomenuti da su pripadnici Odjela za borbu protiv narkotika u svojim redovnim aktivnostima lišio slobode tri osobe i kod njih je pronađeno 12 kilograma speeda, puška, streljivo i još neki predmeti koji se dovode u vezu s izvršenjem kaznenog djela", rekao je Nefić za Klix.ba.

On je naglasio kako je droga pronađena na području Novog Grada i Ilidže, a ne na prosvjedima.

U akciji pripadnika Odjela za borbu protiv narkotika su uhićeni N. Rizvanović (37), A. Grebo (26) i N. Kovačo (30) zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Procjenjuje se da je vrijednost droge na ulici preko 200.000 KM.

Podsjećamo da je Nefić jutros za Agenciju Anadolija izjavio da je droga pronađena tijekom prosvjeda.

"Privedeno je 37 izgrednika, od čega šest maloljetnih osoba. Na njima se vrši kriminalna obrada kako bi se utvrdili detalji o njihovoj umiješanosti u tijeku prosvjeda. Samo da dodam da je policija oduzela tijekom održavanja prosvjeda 12 kilograma droge speeda, koju su neki pokušali da rasturaju", izjavio je jutros glasnogovornik MUP KS za AA.

To su iskoristili političari u svojim izjavama kako bi osudili demonstrante koji su sudjelovali u nemirima u Sarajevu. Bakir Izetbegović i Nermin Nikšić su u televizijskim gostovanjima na TV1 i Face TV govorili kako je droga pronađena među demonstrantima.

Kopirati
Drag cursor here to close